26/6/11

nuvies

Per els floristes, els rams de núvia són  l'expressió màxima de l'art floral. Es on realment podem apreciar  la seva  tècnica i la seva  creativitat.
 L'elecció del ram ha de ser molt meditada, però no sempre s'és conscient que,desprès del vestit, és el complement que passa menys desapercebut, només cal que mireu les fotos de la núvia per adonar-se'n. Afortunadament, cada cop, els nuvis prenen més part en les decisions de com han de ser les flors del seu casament.
Evidentment, el ram ha de ser una conjunció del vestit, del tipus de cerimònia i l'entorn,i es clar, de la núvia, i això vol dir tot un món de possibilitats. Aquí comença la feina del florista: saber interpretar les idees per arribar a un resultat positiu: un ram armoniòs amb l'estil de la núvia.
D'estils n'hi han tant com núvies i sempre la moda marca tendència, però hi ha una flor i un tipus de ram que sempre és en primera línea : el compacte de roses. Sempre es manté al "Top 10"  inalterablement, però, això no vol dir buquets de roses repetitius, amb les mateixes flors però incorporant diferents materials, aportem la diferenciació de un ram a un altre (personalització). Com ja hem dit abans, cada núvia té un estil propi, i això s'ha de reflectir en el treball floral.

Com exemple,tres rams de roses i tres estils diferents...
Buquet de roses compacte.
Detall amb plomes (que portava la núvia al vestit)y rosa de color vermell.
Sofisticat i atrevit.


Buquet compacte roses.
El "gran clàssic"
Sempre és un encert.
Buquet de núvia amb estructura vegetal.
Un estil natural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada